Godnatt

Om en liten stund gör jag det här, dock låtsas jag bara sova på bilden. Var tvungen att fejka eftersom jag annars inte skulle få till den där prinsesslika skönhetsömnen.
Ni som känner mig vet ju hur det ser ut i vanliga fall, men det behöver vi inte gå in på. Lite mer Shrek istället för Törnrosa är allt jag säger.  





Tänkte även passa på att hälsa släkten som nu fått reda på min blogg, hädan efter skriver jag bara om min skolframgång. Och mamma jag kom för sent idag men det händer sällan. Hubert sa faktiskt att närvaron var utmärkt!
Nu ska jag sova, puss på er allesammans!


Tycker inte om att frysa för det blir så kallt

Hemma nu, skön dag i skolan. Om en stund åker jag iväg och tränar.

När det blir kallare ute blir det även kallare i våran källare och eftersom jag knappt har någon blodcirkulation och fryser för minsta lilla vindpust är det rena antarktis för mig här nere. För att slippa frysa måste jag ha på mig; leggins, jeans, mjukisar, linne, långärmad tröja, stickad kofta, tjocktröja, sockor, benvärmare, halsduk och fårskinnstofflor.. åh vill ha längre sommar !

Här har ni en fin bild ni kan hänga på väggen haha

 

 

 


Vi brukar leka lekar på resterna, här får ni en liten inblick


Morgon A La Hanna

Klockan ringer och trots att jag vet att jag borde gå upp med en gång är min hjärna bara inställd på en enda sak - ZZzz!  Jag trycker därmed in snooze knappen på mobilen i förhoppning om att förgylla sömnen ytterligare 10 minuter. Ett stort misstag! Precis intill snooze knappen sitter nämligen stopp knappen vilket jag åtta gånger av tio råkar trycka på.

En timme senare (om jag har tur) vaknar jag upp - kollar klockan - får panik - slänger på mig kläder – springer till bussen – missar buss nr 3, i förhållande till vilken buss jag borde ha tagit. Och där har ni den, en typisk morgon för Hanna Alricson.

Tack för ännu en förstörd dag, käre uppfinnare av snooze-knappen!


Would u like a kiss?

Nu har jag varit duktig nog att både hinna träna och plugga idag.


MSN IDAG, ni vet den där rutan som ploppar upp varje gång man loggar in på msn. Där hittade jag nyss ”Sveriges snyggaste läppar top 20”. Då kommer bland annat Elin kling, Hanna Graaf och Sofi Fahrman upp, alltså är det bara personer vi alla vet vilka det är. Den där tjejen Carola Häggqvist var dock lite obekant.  
Men det är alltså de kända som representerar hela Sveriges befolknings läppar?

Vill bara säga att med lite hjälp kan FAKTISKT mina läppar också vara fina! Jag får till putet där precis som viktoria Silvstedt och även Charlotte Perellis sjönsjungande mun finns med på ett hörn!

Lägg märke till min grisnäsa, kanske är blondinbellas näste konkurrent ni har här! Oj sorry, va inne på kissies blogg precis innan…det smittar av sig liksom


Varför alltid jag?

Har precis kommit hem från ICA Väst, var tvungen att handla något ätbart med massa socker i. Måste belöna sig själv då och då, speciellt nu när jag pluggat så duktigt.
I alla fall, precis när jag kommit ut från ICA med en 200 gram Marabou kaka i ena handen och en Cola i den andra ser jag en sjuuukt snygg kille(!). Försöker självklart gömma både chokladen och Colan lite sådär diskret bakom ryggen. Vill ju inte framstå som största fettot även om jag kan medge att det är precis vad jag är. Går över vägen och kollar en sista gång på killen. Vilket inte var så överdrivet smart för precis när jag vände mig om lyckades en lycktstolpe placera sig mitt i vägen för mig. Och AJ! Ingen sån där lite krock utan en stjärnsmäll(självklart). Tappar Colan i marken så den kan jag antagligen inte öppna på två timmar framöver. Såg hur killen började garva och ett tio tal andra personer som befann sig på parkeringen. Och yes där har ni mig i ett nötskal.


Fan också!




vill inte vara i sverige nu, det är kallt!

Utvecklngsamtal 08.30 idag som varade i sex minuter. Jag sköter mig.
Resten av dagen är jag ledig, ska plugga då. kul inlägg va?

 




Äntligen Hemma, tack för det!

NU är jag hemma, har varit på körskoleutbildning i 4 och en halv timme och de kan ha varit de mest ovärdaste timmarna i hela mitt liv. Det hade tagit max 40 minuter om de plockat bort gubben längst fram, kommer inte säga ett ord om den där i inlägget för då kommer det bli en uppsats, uppsatser skriver jag i skolan inte på fritiden. Skönt att det är avklarat iallafall, snart blir Uppsalas vägar osäkra, thih (a)


ETIK OCH LIVSFRÅGOR

Sitter just nu på etik och livsfrågor, finns det något tråkigare? Kan knappast varit i rätt tillstånd när jag kryssade i etik och livsfrågor på pappret. Vad tänkte jag på? Få lära mig att det är dumt att ljuga och att livet inte går i repris? Jo, jag vet det. Men och andra sidan får vi inga läxor, ett plus på det!

 



Engelskan var inställd så tog en tur hem till Amanda och åt mackor med jordgubbssylt tillsammans med mina fina flickor från skolan. Tack för att ni får mig att längta till skolan trots att den inte alltid är bäst<3


Ingen rubrik idag

Sitter här med kanske en av världens godaste smoothie. Snart skola! Efter skolan åker jag direkt iväg på körskoleutbildning.. Hur lång tid är det den tar, 3 timmar? Något i den stilen tror jag..


Holland nästa vecka

Träningen gick super!
Sitter nu och pratar med Tildas holländare på msn (nästa vecka åker vi som utbytesstudenter till Holland). Min engelska är dock inte världs bäst, med andra ord suger den. Tur att jag har två oerhört duktiga lexikon till hands, Amanda Notrica och min käre kusin!  Jag skriver vad jag vill ha sagt på engelska, de översätter och tada en konversation made by Hanna på engelska!

Så här kommer vår vecka att se ut i Holland:

- Söndag - kommer dit
- Måndag - Vi följer med till deras skola och blir guidade där
- Tisdag - åker till kusten
- Onsdag - Ska vi cykla mycket (?)
- Torsdag - Amsterdam och efter det Harderwijk (ingen aning om vad det sista är)
- Fredag - åker vi hem



 Första bilden som kom upp när jag sökte på Holland på google, ser ju riktigt livat ut där nere..!
 

 


DANCEDANCEDANCE

Nu åker jag iväg och dansar, brukar alltid vara taggad inför det men idag är det nog det sista jag vill göra. Måste fortsätta skriva på mitt höstprat som jag ska hålla imorgon. Har knappt börjat. Är jätte stressad, usch!


HEMMA

Åkte ner en sväng på stan för att fika tillsammans med Amanda, Tilda och Sara. Riktigt mysig. Har alltid lika kul tillsammans med dessa flickor!



STRESSA

Godmorgon bloggen! Vaknade för bara några minuter sen, lite senare än jag tänkt eftersom jag ska vara på stan om si sådär en timme. Nej nu måste jag upp och duscha, CIAO!

Demons & Angels

Min hud har varit lite problematisk de senaste dagarna och idag kom mamma hem med ett par nya hudvårdsprodukter från CCS. De fungerar både som makeup borttagning och skyddar huden mot orenheter. Så det blir till att testa det nu. Tack mamma!



In a good mood

Hemma efter ett hårt pass, hah eller vad säger du julia? Även om hälften av tiden spenderades halvt sovandes på stretchings mattan. Är iallafall stolt att jag kom iväg överhuvud taget.
Nu har jag duschat och fixat mig, ska ner till ICA väst. Berthågas egen stolthet trotts att det ligger i flogsta men eftersom vi inte har något annat att komma med får dom dela med sig lite.



GODMORGON

Blev lite sent igår men det gör inget jag är pigg ändå. Nu ska jag iväg och gymma med min käre vän Plantingsflickan. Ha det bra!

Nu är jag trött och vill sova

Vill egentligen bara krypa ner i sängen och drägla sönder kudden. Men det är fredag och jag går inte och lägger mig 18:49 då, STOR FLICKA! Jag får helt enkelt rycka upp mig och spendera kvällen på bästa möjliga sätt. Kanske träffar Lori lite senare, vi får se.




Michelle ringde precis:
- Vi har inte företagsekonomiprov nästa vecka, det är vecka 42.

Dagens bästa mening! Gud vilken lättnad, kan ta det lugnt nu.


Plugg idag igen kanske?

Hämtade böckerna från skolan idag, känner på mig att den här helgen kommer bli ett helvete. ’Dagen innan’ är och har alltid varit min studieteknik, kanske inte den allra bästa. Men jag är inte redo att ge upp den än.
Det här ska hinnas klart på tre dagar:

  • Räkna två kapitel i företagsekonomin, och förstå det jag läst
  • Ett kapitel i Internationell ekonomi + Svara på frågorna
  • Skriva om Irans bakgrund och president
  • Förbereda manus till ett radioprat som ska hållas i 5 min framför klassen
  • 5 sidor matte

Dags att beta av några punkter på listan för mig idag kanske.


I´m a loser baby

Mormor kom idag och nu har vi suttit uppe och spelat kort i över en timme och jag har förlorat VARJE gång. Vad hände med att låta barnen vinna? Allt var så mycket lättare då man var mindre. Då vann jag faktiskt, nu händer det aldrig. Typiskt..

Och jo kan medge att jag är rätt gullig mot min mormor trots att jag inte får vinna längre. Bakade Toscakaka till henne idag. Vilken ängel till barnbarn!


Och nu blir det mvg

NU har jag och michiboy pluggat klart, Äntligen! Missade till och med wipeout och idol för företagsekonomin. Från början satt vi som två kokosnötter och fattade mindre än noll. Men nu kan vi ta över världen igen!



4 dagar utan skola. Tack!

Studiedag idag och imorgon sitter ju inte helt fel. Behövs verkligen så jag hinner komma ikapp, har inte varit den mest effektivaste den senaste veckan. Tyvärr får jag nog åka till skolan idag i alla fall för att hämta datorn och alla böcker. Eller också tar jag det imorgon, får se! 


21:12

Kom precis hem från dansen, dagens lektion var streetjazz. Love it! Årets tema på hela förestälingen är 'DC Around The World' så vi får se vad det blir av det. Om en stund kommer Julia över och kollar på de nya Gossip Girl och One Tree Hill avsnitten med mig. Båda serierna har blivit min drog, precis som för rökare och alkolister får jag abstinens om jag är borta ifrån det allt för länge. Besatt? - Nej inte alls..

                                     Undra om dessa pojkar är orsaken till mitt  beroende


Update från skolan!

Sitter nu på mattelektionen med amanda och vi har äntligen börjat förstå det här med plus och minus!




S2C

Idag fick vi hem skolfotot, fast jag fuskade och lät Tilda scana över den till mig.
Här har vi iallafall min sötaste klass S2C, kärlek


One in one million

Och där flöt även jag in i mängden. Ni anar inte hur länge jag försökt stå emot allt det här med att skaffa egen blogg precis som alla andra. Men jag får helt enkelt förklara mig besegrad..

 


RSS 2.0