KORVmedBRÖD

Varför har jag börjat kolla på svenska tantprogram? Igår tittade jag på färjan och idag har jag suttit med vidöppna ögon och varit helt fascinerad av Äntligen Hemma och Tinas cookalong. Herregud.

Nu håller jag på att koka korv. Amen.





Gävle Imorgon

Imorgon åker jag till Gävle stannar där till söndag, kommer bli dunder!


Kylan och mörkret kommer snart ta över på heltid. Sommarens ljus och värme är som bortblåst. Önskar jag kunde behålla det lite längre.



sun2large

tumblrkr4uoyfc9a1qzilm4o1500large

20090319034852

3941715838b2b1062be2large



Man kan ju inte kunna allt

Pappa: Du kan INTE släppa kopplingen för fort.
Jag: Men jag veet!

Jag släpper upp kopplingen
Bilen: Brrmk jdslkicjsdl  ........ Tystnad...


Och längre än så har vi inte riktigt komma. Är fortfarande kvar i de stadiet då man lär sig att starta bilen.

Nu ska jag ut och röja gatorna (parkeringen),  Vi hörs!


Sleep Tight mr White

Hade tänkt att skriva lite om filmen men jag är kluven. För att köra det kort, Michael Jackson är grym och filmen inte lika grym. Självklart måste den ses, men på vita duken känndes lite ovärt.

Känner hur mina ögon inte vill mer, ska lyssna på dem för en gångs skull och krypa ner i sängen. En ny dag väntar, Godnatt!


Lugn och sansad? Absolut!

Ni vet den där reklamen med tjejen som får utbrott då strumpbyxorna går sönder. Precis samma sak hände mig alldeles nyss. Lite ilsken det kan väll alla bli..?


THIS IS IT

Maria har precis gått hem nu, hon sov här. Köpte munkar på först ica för att sedan äta upp dom under vår 20 minuter långa promenad till maxi, där vi fyllde på vårt munkförråd.

Ikväll ska jag se This is it tillsammans med min lilla familj. Förväntningarna på filmen är höga kan jag lova.



 


Husets special

Igår gjorde jag köttfärssås. Förutom att den enda smaken som existerade i köttfärssåsen smakade bränt och att den hade samma konsistens som vatten ja då var den kanon, ni hör ju själva! Idag blir det en annan delikates som jag faktiskt är bra på att göra!  


 


Bokat och klart!

Nu är resan bokad, den andra april på min artonårsdag åker vi till Lanzarote. Skönt!



 


Min konstnärliga sida

Det blev ingen lasergame för oss. De hade glömt att boka, eller glömt och glömt de hade tänkt köra på dropp in.
Jaja, Nu har jag iallafall gjort en pumpa haha, heelt själv! intresseklubben antecknar antar jag. 
uttråkad tjej? nej inte alls..






Tada!


Stress

fattar inte varför jag bloggar när jag har brottom, såg att vi skulle köra lasergame om 50 minuter. KOMMER ALDRIG HINNA, något stressad sådär


Igår Kväll

Sovit gott? Själv har jag sovit fantastiskt bra om ni skulle undra.
Gårdagen spenderades tillsammans med fyra stycken tösamajor och mycket skratt blev det minsann.

Jag och lori satt och klurade på sången 'du får inte stoppa köttbullar i näsan markus' Hur fasiken kan man få plats med en köttbulle i näsan var den stora frågan. Och självklat var det till att testa! Klubbor var det som fanns närmast till hands och resultatet; Nej det gick faktiskt inte något vidare. Nathalie fick sig en smak på klubban efter försöket var avklarat, dock inte helt frivilligt - eller vad säger du majbritt?



Senaste veckan har jag varit extremt onyttig, har skyllt det på stressen i skolan. Vet inte riktigt om ursäkten var stark nog igår eftersom vi har lov.



Smaka? en gång till..snälla?


Våga testa nya utmaningar




Tilda och jag var ute på promenad igår. Några snyggingar gick förbi och då man måste ju visa vad man går för!


Hemma nu

Det är kämpigt att gå på stan speciellt när man har träningsverk, nackspärr och en blåsa i munnen. Tufft liv vi lever idag. Och det enda jag köpte var 20 stycken hårnålar, men det behövdes. Efter en vecka är de puts veck! Ett av mina största mysterier här i livet. Undra om man skulle kunna få någon vecko premunation på hårnålar så man slipper åka ner på stan varje gång det är borta. Kanske något att satsa på när vi startar eget företag i skolan, eller också inte.


Dagens planer

När man inte har plats då får man helt enkelt göra plats. Tömma soporna, vad är det?



Om en stund åker jag ner på stan där jag möter lilla sofia. Måste växla pengarna som blev över från Holland, bättre sent än aldrig. Senare ikväll blir det myskväll tillsammans med några tjejer om planerna blir som de är planerade. 

Juste Jag har gjort om min design nu! Får se hur många veckor den står sig innan jag byter, har en tendens att tröttna på saker väldigt lätt.


Jag måste lära mig dricka te!

Det ser så mysigt ut att kunna sitta ihopkuren i soffan med en varm kopp te i handen, speciellt nu när det börjar bli lite kallare. Jag vill tycka om det!  Försöker tvinga i mig det sista nu, blir tyvärr mer åt shot hållet än den där njutningen. Man får ta en sak i taget helt enkelt. Vanligt vis brukar jag dricka O’boy när jag är sugen på något värmande med det känns så onyttigt. Dock innehåller antagligen mitt te mer socker än vad O’boy gör .  Som sagt, en sak i taget.


The flying barbie

Ska ner till Ica och möta upp den här söta flickan. Det var allt, hej!


GE MIG ETT T! R! Å! K! I! G! T!

Jag vill blogga men det står stilla, helt tomt. Undra om hjärnan kan bli överbelastad, att den redan har fått så mycket information under så kort tid att det inte får plats med någonting mer, den blir liksom överfylld. Imorgon har jag nog glömt bort lite, då finns det kanske plats för nya saker.


Har krypit ner i min säng och håller på att välja ut en film jag ska se. Bara så ni vet!


Halloween i skolan

Åh de hittade min kamera, antar att ingen ville ha den. as bra!

Bilder från igår.


Raquel och Anna, söta små flickor.


Jag gjorde en liten makeover på tilda, eller jag började och sen tog raquel över för jag gjorde fel, men det hade faktiskt blivit super om jag bara fick fortsätta lite till


....och resultatet. Ännu en skönhet!


Tilda och sofia, nöjda och belåtna!


Jag i amandas ögon

Amanda tyckte det var orättvist att jag bara hade gjort bilder av dem och inte mig själv, så hon tog hand om hela situationen och pimpade mig upp mig. Såhär ser jag ut i hennes lilla huvud. Gillar den faktiskt. Lite glädje och sorg på samma gång, tycker ni inte?


Jahaja

Blev lite färre inlägg än jag tänkt mig under dagen. Skyller det på skolan. Kom precis hem från en fest som var lite halft ovärd sådär och det blev inte bättre av att min kamera blev bortrövad. Synd för mr kameratjuv att han inte kommer få ut ett enda öre för den. Möjligtvis om han släpar med den på antikrundan. Kanske kan de hitta något antikt värde...Är mer ledsen över att bilderna som var i den är borta nu. Dom var jättefina, gråter inombords!
Nej nu ska jag skriva klart en uppsats, godnatt!



Om någon kommer på vad jag gör på bilden, säg gärna till. Det är löv och dem är gula, försöker alltså förmedla höstkänsla här i bloggen!


I am back

Hoppas alla har haft en betydligt bättre och lugnare vecka än mig.

Idag är det halloween tema på skolan. Läskigt!  Det var egentligen tänkt att vi skulle klä ut oss till något men eftersom vi har haft fullt upp med skitgöra stod det inte högst upp på listan, tyvärr, för jag hade sett framemot att se flickorna utklädda…


Får helt enkelt föreställa mig hur det kunde ha sett ut.


Bild tagen ur Hannas huvud.

 

 

Att Michelle är kyckling trots att det är halloween, det bryr vi oss inte om.


Hörs på fredag !

Måste prioritera plugget eftersom vi har så oerhört mycket i skolan nu. Har lovat mig själv att inte låta tiden flyta iväg på andra saker. Men på fredag då är jag igång igen.

Hoppas ni alla får en toppen vecka!


Belöningsdags

Nu har jag pluggat hela dagen. Tänkte ta en liten paus och traska ner till ica tillsammans med Julia. Vi måste bara testa nya marabou sensation Lite mer mmmm i livet!

UPDATE: Enorm besvikelse på båda två!


Sii

Edvin kom hem från sjukhuset för några dagar sen. Meningen var att göra en liten titthåls operation i knät, men det blev lite större än vad de trott. Gratis taxi till och från skolan fram till jul är ju iallafall inte helt dumt,  hm undra om dom skulle kunna göra en liten drop by Lundellska.. Jag kan ju fortsätta på mitt drömande så hörs vi senare!



I know, so adorable

Ännu en skolvecka avklarad, önskar jag kunde pusta ut nu men det kommer dröja länge.

Många har lagt upp söta bilder från när de var små, och jag vill inte vara sämre själv.


Hanna 9 år. Redan här kan man se en skymt av min skönhet.


Som 10 åring var jag väl bekant med egobilder. Och vist lyckas jag?


10 år. Ikapp med egobilderna blev också fottoleéndet asevärt bättre som ni ser

Solbrillorna och mini bhn på and u got the look, love it!


ordbajs

Nu har jag och michelle pluggat i över 5 timmar, grymt duktiga!


Alltid lika kul


DANCE - Nu sticker jag iväg och tränar CIAO



Just do it

Sen när har jag blivit överlycklig av att ett maraton med apornas värld sänts? Och sen exakt när har jag intresserat mig av gasledning som går genom östersjön? Det är i alla fall vad jag har ägnat min lediga pluggtid till. Jag tycker allt är intressant och spännande, Allt. Bara jag slipper plugga.
Men nu har jag motvilligt släppt tvn och tagit steget närmare verkligheten. Ligger i sängen tillsammans med företagsekonomi böckerna och min bäste vän miniräknaren. Kom igen nu Hanna, you can do it.


Sorry om jag bara snackar om plugg men det är i princip det enda jag gör nu förtiden, ska försöka hålla nere på tjatet.



Ibland får man se det ljusa i mörkret


Orkar inte skola nu– Jag är inte tvingad till att gå i skolan, gymnasiet – fritt val
Vi har ungefär 100 prov nästa vecka - Det kunde ha varit 200
Jag har inte börjat plugga – självinsikt, alltid en början
Min lilltå gör ont – Ska vara glad att jag har någon



Jag har försökt men det hjälper inte! Blä på att leka optimist. Fan allt är sämst nu.

Sista minuten plugg!

Man vet att det är något man har glömt, något viktigt som bara måste göras. Vet ni vad, jag kom precis på vad jag har glömt att göra.  
REDOVISNING. IMORGON. IKEA...Crap!
Snälla säg att någon smart person som är helt uppdaterad då det gäller nyheter om just Ikea läser min blogg. Alla funktioner står stilla inom min hjärna för tillfället, hjälp...


Korruption mot Ikea i Ryssland? Behöver fler!



BLÄ

Har två slitsamma veckor framför mig nu, updateringarna kommer därmed bli färre som ni kanske redan märkt.
Nej nu blir det pluuggg puss på er gullråttor!

Red Light Distric

Hemma från dansen för bara några minuter sen, skönt.
En sjuk sak, I torsdags var jag på red light distric och temat på dansen för i år är red light distric fick jag reda på idag. Samanträffande?!

Seriösta tjejer på red light distric
haha temat på dansen kan misstolksas med den här bilden kom jag på nu.


Söndag

Veckans sista dag, imorgon är det skola..


Sverige - Danmark

Självklart sitter jag och julia spikade framför fotbollen. 33 minuter av matchen har gått.

KOM IGEN NU SVEERIIGEEEE!



I made it

Två tanter och en hund färre inom uppsala kommun, jag har kört bil.
Nej men faktiskt så gick det förvånansvärt bra, lite kärringstop fanns med i bilden men de var redan inräknade från början. Utöver det så fixade jag kopplingen, växeln, gasen, bromsen och allt vad man behöver kunna för att köra runt på en tom parkering. Så tummen upp på det!




Tro det eller ej

Nu ska jag köra bil för första gången. Återkommer efter katastrofen.



Time to say good night

Det finns två saker jag INTE tänker göra nu efter Hollandsresan. ÄTA MACKOR och CYKLA. Det kommer dröja länge innan jag ens tänker överväga att röra dessa två ting. Att äta sig mätt på ljusa mackor med strössel och nutella på till frukost, lunch och middag har varit aningens tröttsamt. Och efter cykelturen på 3 mil i hagel/spöregn är jag ganska glad över att jag tappat bort nyckeln till cykeln, den kommer inte behövas på länge! Så synd.


Nu ikväll har jag varit hos Amanda. Ellinor var där också och där. Och några till.
Det var kul att träffa er tjejer, har saknat Amandas livliga fantasi och konstiga idéer. Elli har också många idéer, lite mer realistiska och hon blev väldigt fin på kort ikväll.


Avslutar med bilder från veckan


Några av oss i (Hyvij...?)


Båda två är helt skräckslagna! Vi tänkte inte på att vi skulle betala för bilden och vi gick iväg. När vi vänder oss om ser vi hur han springer efter oss och jag trodde seriöst att han skulle döda oss. Länge sen jag sprang så fort, gissa om jag var skakis efter..

Där har vi tjejen jag bodde hos, hon i rosa. Hennes kompis en posande keso och en överlycklig Tilda som inte var fullt lika lycklig två timmar senare. Kan medge att jag inte heller var någon tindrande liten solstråle då.   


COOOOLA TJEJER? upptäcker amsterdam


Och sen får vi självklart inte glömma kvällarna!




Home sweet home

Resan har varit fantastisk. En ny kultur, ett nytt språk och nya människor jag har haft det så sjukt kul. Jag vet inte om jag skulle göra om resan igen men jag ångrar inte en sekund att jag åkte.
Men det är skönt att vara hemma, egen säng, egna tider, eget allt.

Som man säger, borta bra men hemma bäst!


yes we do


Todaaay in Holland

Nu är jag hemma hos min Holländare, vi har precis kommit hem. Om en stund ska vi hem till en tjej. Senare drar vi ut. 
Lite bilder fran dagen. Vet att det är trakiga inlägg nu men vet inte hur länge jag far sitta här.

Hoppas ni alla hemma har det bäst, vi har det kanon här!






 


Tisdagen

Tisdag, igar följde vi med till holländarnas skola. För att komma till skolan maste vi först cykla i tjugo minuter efter en slitsam tur pa cykeln tar vi en färja i tio minuter för att sedan fortsätta tjugo minuter till pa cyklel.. ska ALDRIG mer klaga pa att det är mycket folk pa bussen till skolan.

Vid lunchtid akte vi in till stan där vi fick en guidad tur runt stan.
Pa kvällen ät vi pizza, hur gott som helst!
efter pizzan tog vi oss vidare till en Holländare som hade ett litet kalas.




Min cyklel stod längst in.. Jo det tog ett tag inan jag fick ut den


Svenska flickorna i Holland


Holländare och pizza!



De hade laddat upp lite


Nu är jag i Holland

Nu är jag alltsa framme i Holland, det ar 15 grader och sol. Toppen! vi ska äta nu men jag arerkommer med bilder och lite mer vettigt innehall. Puss pa er allesammans !





Nu åker jag

Ni får ha det världsbäst här hemma, nu åker jag. PUSS! <3


Om Hollandsresan

Som ni såg i det förgående inlägget åker jag till Holland imorgon. Vi åker en grupp från skolan som utbytesstudenter. Där ska vi vara i sex dagar, alltså kommer jag hem på fredag. Trots att vi åker imorgon känns det väldigt avlägset, tror inte riktigt att jag insett att vi åker imorgon, att vi ska samlas på Arlanda för att sedan ta flyget bort från Sverige.
Men det känns bra och kul och jag tror faktiskt det kommer bli lyckat.




Vädret under veckan, Holland VS. Sverige


Ibland måste man tänka om

Imorgon åker jag till Holland. Håller på att packa men får nog byta strategi..



Förmiddagstur på stan

Tog en liten tripp ner på stan tillsammans med mamma. Har sprungit runt som duracellkaniner och letat vinterjackor och precis när jag hittat den jag ville ha då finns den inte i min stolek, typiskt! Får klicka mig runt lite på internet och se om jag kan hitta jackan där istället. Hatar att jag redan sett det jag vill ha, då vill man inte köpa någon annan sort eftersom man är helt inställd på vad det är man vill ha. Det blir alltid så. I have to find it!


Nu e de fredagsmys!!

Ikväll ska jag bara vara hemma. Mysa, ta det lugnt och titta på Idol… Som jag sa tidigare ska jag vara helt uppdaterad framöver. Sitter här med Pringles i högsta hugg och väntar på att reklamen ska övergå till Idolsändning.
Ha en trevlig fredagskväll nu allesammans!


Jag och bror, jo vi är rätt coola <3




Företagsekonomi B

Tänkte bara säga hej.
Sitter på företagsekomin nu, vi håller på med moms. Inte så kul.
Vi hörs senare när jag har något vettigt att säga, ha det bra!


Nu blir det IDOL!

Nu ska jag titta på Idol tillsammans med mamma. Det är mitt andra idol avsnitt jag ser på hela säsongen. Mina träningar har prickat in precis samma tid som Idol, men inte idag! Känner mig helt lost när de pratar om Idol i skolan. Men nu ska jag minnsan ha koll på allt. Hanna is back on track! 




Lite om allt

I morgon är det sista dagen i skolan på en hel vecka, skönt!
På torsdagar, alltså idag har vi bara två lektioner trots det har dagen känts väldigt lång. Men vi har det kul ändå, tur det. Bilden från dagen outfit är från fyran när vi va med klassen på Gotland, kommer ihåg att jag kände mig sjukt snygg då.  
Nu blir det One tree hill, LOVE!







Dagens outfit


RSS 2.0